Objavljeno 21. lipnja 2024.

Dana 21 lipnja 2024. godine održano je online predstavljanje Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Potpora poduzećima za tranziciju na energetski i resursno učinkovito gospodarstvo“ financiranog iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. – 2026. (NPOO) namijenjeno malim, srednjim i srednje-kapitaliziranim (mid-caps) poduzećima.

Predstavljanje Javnog Poziva održao je tim Europe Directa Koprivničko-križevačke županije a prisutvovalo mu je petnaestak poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije.

Europe Direct Koprivničko-križevačke županije jedan je od 11 Europe Direct Centara u Republici Hrvatskoj i djeluje pri PORI Regionalnoj razvojnoj agenciji KKŽ još od svibnja 2021. godine.

Glavna zadaća Europe Directa Koprivničko-križevačke županije je promoviranje vrijednosti i načela Europske unije na lokalnoj i regionalnoj razini kroz 5 temeljnih zadaća: informiranje i uključivanje građana, odnosi s lokalnim medijima i prenositeljima informacija, svijest o osjetljivim temama EU-a na lokalnoj razini, EU u školama te promicanje regionalne mreže mreža.

Print Friendly, PDF & Email