Objavljeno 21. prosinca 2022.

Agencija za mobilnost i programe EU poziva vas na sudjelovanje na radionici o Erasmus+ projektima mobilnosti u organizacijama za obrazovanje odraslih koja će se održati 17. siječnja 2023. godine u hotelu Dubrovnik u Zagrebu.

Radionica je namijenjena ustanovama/organizacijama aktivnima u području nestrukovnog obrazovanja odraslih (ustanove za obrazovanje odraslih, centri za kulturu, muzeji, knjižnice i sl.).

Praktične informacije i upute za prijavu na radionicu:

Predviđeno je ukupno trajanje 5 sati, uz stanku za kavu i ručak.

Sudjelovanje na radionici se ne naplaćuje.

Broj sudionika je ograničen. U slučaju većeg broja prijava prednost će imati prijavitelji koji dosad nisu sudjelovali u Programu, a koji planiraju prijaviti projekt mobilnosti na natječajnom roku 23. veljače 2023. godine te su počeli ispunjavati projektnu prijavu putem online prijavnog obrasca (KA122-ADU – oznaka obrasca za projekt mobilnosti u području obrazovanja odraslih).

Cilj radionice je predstaviti praktične detalje o dijelu Programa kojim se podupiru mobilnosti u svrhu usavršavanja i stjecanja iskustva, pobliže objasniti kako se provode i kako vam mogu pomoći u unapređenju rada ustanove ili organizacije te raditi na pisanju i osmišljavanju novih projektnih prijedloga za Natječaj 2023. Predstavljanje se održava u suradnji s Erasmus+ ambasadorima i Ambasadorom za uključivanje i raznolikost programa Erasmus+ koji će podijeliti svoja praktična iskustva rada na projektima i u području obrazovanja odraslih.

Svoje sudjelovanje možete prijavite najkasnije do 12. siječnja 2023. godine do 12 sati na poveznici u nastavku.

Prijavni obrazac dostupan je na poveznici.

Print Friendly, PDF & Email