Objavljeno 29. svibnja 2024.

Povodom predstojećih EU izbora, Europe Direct Koprivničko-križevačke županije i Europe Direct Šibensko-kninske županije u suradnji s Predstavništvom Europske komisije u Republici Hrvatskoj  i Europskim parlamentom u Hrvatskoj organiziraju zajedničku radionicu na temu „Tvoj glas, tvoja moć: Mladi na EU Izborima“ koja će se održati 04. lipnja 2024. godine s početkom u 11,00 sati.

Cilj radionice je okupiti mlade s područja Koprivničko-križevačke i Šibensko-kninske županije, informirati ih o nadolazećim EU izborima te ih potaknuti na međusobnu raspravu o drugim aktualnim europskim temama.

Radionica će biti organizirana u hibridnom obliku, na način da će se mladi iz Koprivničko-križevačke i Šibensko-kninske županije povezati online putem u dvoranama dvaju ED centara, dok će raspravu moderirati predstavnici Europske komisije u Republici Hrvatskoj i Europskog parlamenta u Hrvatskoj.

Za mlade s područja Koprivničko-križevačke županije radionica će se odvijati u dvorani PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije na 1. katu, Florijanski trg 4, 48000 Koprivnica, a predviđeno trajanje radionice je 1,5 sat.

Molimo Vas da Vaše prisustvovanje na radionici potvrdite najkasnije do 03. lipnja 2024. godine na e-mail: info@europedirect-kkz.eu

Program radionice dostupan je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email