Objavljeno 22. ožujka 2024.

PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Europe Direct Koprivničko-križevačke županije, INFORMO – udruga za poticanje zapošljavanja, stručnog usavršavanja i obrazovanja, Enter Koprivnica d.o.o., Križevački poduzetnički centar d.o.o. i Poduzetnički inkubator Đurđevac pozivaju Vas na

on-line informativnu radionicu

na temu: „Erasmus za mlade poduzetnike“

koja će se održati

27. ožujka 2024. godine (srijeda)

s početkom u 10,00 sati

putem on-line platforme Microsoft Teams

Predviđeno trajanje on-line informativne radionice je 45 minuta, namijenjena je predstavnicima privatnog sektora i ima za cilj pružiti informacije o Erasmus programu za mlade poduzetnike koji predstavlja inovativnu platformu za međunarodnu razmjenu iskustava i znanja između iskusnih poduzetnika i poduzetnika početnika koji su u fazi pokretanja ili su već započeli s vlastitim poslovanjem.

Prekogranični program razmjene pruža priliku mladim i obećavajućim poduzetnicima da uče od iskusnih poduzetnika koji upravljaju manjim tvrtkama u zemljama na europskom teritoriju, a iskusnim poduzetnicima omogućuje da na nekoliko mjeseci dobiju motiviranog mladog poduzetnika koji mu može dati nove ideje/dodatna znanja u poslu.

Pridružite nam se na on-line radionici, informirajte se i iskoristite mogućnosti koje Vam nudi ova online radionica.

Svoje sudjelovanje na on-line informativnoj radionici možete potvrditi najkasnije do 26. ožujka 2024. godine do 15,00 sati putem sljedeće poveznice.

Print Friendly, PDF & Email