Objavljeno 16. siječnja 2023.Logo Europske komisije

Glavna uprava Europske komisije za poljoprivredu i ruralni razvoj (DG AGRI) i Instrument za podršku inovacijama i razmjeni znanja | EIP-AGRI organizira radionicu „Inovativna zaštita ratarskih usjeva – održiva upotreba pesticida“ i traže sudionike!

Ova radionica održat će se u Amsterdamu, u Nizozemskoj, u četvrtak 20. i petak 21. travnja 2023. godine.

Radionica će biti usmjerena na razmjenu znanja i dijeljenje inovativnih, inspirativnih praksi koje mogu podržati poljoprivrednike, savjetnike i druge dionike kako bi se osigurala šira primjena nekemijskih metoda zaštite bilja korištenjem ekonomski i ekološki održivih pristupa. Detaljne informacije o ovom događanju mogu se pronaći na novoj web stranici EU ZPP mreže.

Više informacija možete pronaći  na web stranici događanja.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje i aktivno dijeljenje znanja, iskustva i inovativnih ideja, ispunite obrazac za prijavu do 31. siječnja 2023. u ponoć.

Ovaj otvoreni poziv možete proslijediti drugima koji bi mogli biti zainteresirani za sudjelovanje na događanju.

Radionica će biti vrlo interaktivna. Sudionici će imati priliku razmijeniti iskustva i dobre prakse za provedbu inovativnih strategija zaštite bilja u ratarskim usjevima kako bi se smanjila uporaba kemijskih pesticida te podržali poljoprivrednici i savjetnici na putu ka uspješnoj provedbi održivih mjera zaštite bilja.

Traže se poljoprivrednici, savjetnici, istraživači, predstavnici poljoprivrednih udruga i zadruga, industrije, prerađivačkih, maloprodajnih, tehnoloških tvrtki, poljoprivrednih komora, drugih javnih i upravljačkih subjekata/tijela, lokalnih vlasti, nevladinih organizacija i tiska.

Broj sudionika je ograničen, stoga neće biti moguće udovoljiti svim zahtjevima za sudjelovanjem. Organizator će ocijeniti primljene prijave i obavijestiti one koji budu odabrani do sredine veljače 2023. Od odabranih sudionika tada će se tražiti da se registriraju i potvrde svoje prisustvovanje na radionici.

Sudjelovanje na događanju je besplatno. Sudionici iz javnih/nacionalnih uprava sami trebaju snositi troškove puta i smještaja. Za ostale sudionike, ako troškove ne mogu pokriti putem projekata ili svoje organizacije, troškove putovanja i smještaja (hotel) za odabrane sudionike može pokriti Europska komisija. Nemojte rezervirati put/smještaj sve dok ne čujete da je vaša prijava uspješna.

Za sva pitanja možete se obratiti na innovation-knowledge@eucapnetwork.eu

Print Friendly, PDF & Email