Objavljeno 3. siječnja 2023.

Unutar Programa Europske unije za istraživanja i inovacije, OBZORA Europa, programskog stupa Globalni izazovi i industrijska konkurentnost Europe objavljeni su Natječaju u Klasteru 2 – Kultura, kreativnost i uključivo društvo, Klasteru 5 – Klima, energija i mobilnost i Klasteru 6 – Hrana, biogospodarstvo, prirodni resursi, poljoprivreda i okoliš i Klastera 4 – Digitalizacija, industrija i svemir.

Na temelju radnog programa za razdoblje 2023. – 2024. za područje Klastera 2 – Kultura, kreativnost i uključivo društvo otvoreni su pozivi za prijavu projektnih prijedloga iz tri područja za ukupno 26 tema a više o Pozivima dostupno je OVDJE.

Na temelju radnog programa za razdoblje 2023. – 2024. za područje Klastera 5 – Klima, energija i mobilnost, otvoreno je šest natječaja za prijavu projektnih prijedloga a više o Pozivima dostupno je OVDJE.

Na temelju radnog programa za razdoblje 2023. – 2024. za područje Klastera 6 – Hrana, biogospodarstvo, prirodni resursi, poljoprivreda i okoliš, otvoreno je devet natječaja sa sto tema za prijavu projektnih prijedloga a više o Pozivima dostupno je OVDJE.

Iz područja klastera 4 – Digitalizacija, industrija i svemir otvoreno je više natječaja za destinacije 1, 2, 3, 4 i 6 u klasteru 4 programa Obzor Europa a više informacija dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email