Objavljeno 30. travnja 2023.

U sklopu programa OBZOR EUROPA, koji pruža podršku vrhunskim inovatorima, poduzetnicima i malim tvrtkama, održava se info dan 13. lipnja 2023. u Šibeniku, Hoteli Solaris 86 (Convention centre).

Primarni cilj Info dana je omogućiti inovativnim tvrtkama, istraživačkim organizacijama, sveučilištima, malim i srednjim poduzećima te potencijalnim investitorima kako razviti poslovanje a sve u cilju poticanja europskog gospodarskog razvoja realizacijom inovativnih i vizionarskih ideja na tržištu.

Tim instrumentom putem programa OBZOR EUROPA,Europska Komisija (EK) pruža podršku poduzetnicima s velikim potencijalom u razvoju  inovacija koje imaju utjecaj na oblikovanje novih tržišta i generiranje radnih mjesta, rasta i prosperiteta u Europi.

Naglasak EIC info dana će biti na zemljama proširenja (Widening Countries) kako bi se poboljšalo njihovo sudjelovanje i uspješnost njihovih  prijava na ovaj instrument OBZORA EUROPA.

Kako bi se to postiglo, na Info danu prisustvovati će članovi EIC odbora, a svoja izlaganja imat će i  predstavnici Europske komisije, hrvatski predstavnici inovativnih poduzeća kao i predstavnici državnih tijela, uključenih u program OBZOR EUROPA.

Sudjelovanje na info danu je besplatno, uz obaveznu prijavu putem poveznice.

Radni jezik je engleski.

Print Friendly, PDF & Email