Objavljeno 2. srpnja 2024.

Dana 2. srpnja 2024. godine održana je on-line informativna radionica na temu: „Vaučeri za obrazovanje zaposlenih i nezaposlenih osoba“ na kojoj je prisutvovalo tridesetak predstavnika javnog, privatnog i civilnog sektora.

Radionica je održana u organizaciji Europe Directa Koprivničko-križevačke županije a prezentaciju na temu vaučera za obrazovanje zaposlenih i nezaposlenih osoba održala je gospođa Irena Bačelić, načelnica Sektora za tržište rada u Upravi za tržište i zapošljavanje Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Europe Direct Koprivničko-križevačke županije jedan je od 11 Europe Direct Centara u Republici Hrvatskoj i djeluje pri PORI Regionalnoj razvojnoj agenciji KKŽ još od svibnja 2021. godine.

Glavna zadaća Europe Directa Koprivničko-križevačke županije je promoviranje vrijednosti i načela Europske unije na lokalnoj i regionalnoj razini kroz 5 temeljnih zadaća: informiranje i uključivanje građana, odnosi s lokalnim medijima i prenositeljima informacija, svijest o osjetljivim temama EU-a na lokalnoj razini, EU u školama te promicanje regionalne mreže mreža.

Print Friendly, PDF & Email