Objavljeno 2. lipnja 2023.

Dana 01. lipnja 2023. godine u Knjižnici i čitaonici Fran Galović Koprivnica održana je likovna radionica pod nazivom „Nacrtaj EU projekt“.

Organizatori ove likovne radionice bili su Knjižnica i čitaonica Fran Galović Koprivnica, Gradska knjižnica Zadar, Europe Direct Koprivničko-križevačke županije, Europe Direct Zadar,  Razvojna agencija PORA  KKŽ i Agencija za razvoj zadarske županije ZADRA NOVA.

Predstavnici Europe Directa KKŽ i Razvojne agencije PORE KKŽ polaznicima radionice predstavili su tri EU projekta s područja Koprivničko-križevačke županije koja su financirana sredstvima iz EU fondova i koja su im poslužili kao inspiracija za likovne crteže.

Istu takvu aktivnost provoditi će i Gradska knjižnica Zadar u suradnji s Europe Direct Zadar i Agencijom za razvoj zadarske županije ZADRA NOVA.

Glavni cilj ovih radionica je izrada likovnih radova na temu EU projekata, koji će krajem lipnja i tijekom srpnja 2023. godine biti izloženi u koprivničkoj i zadarskoj knjižnici, a čime će ujedno i započeti obilježavanje „10 godina od ulaska RH u EU“.

Print Friendly, PDF & Email