Objavljeno 1. srpnja 2023.

U okviru provedbe projekta „UZ PORU PO POTPORU“, danas, 30. lipnja 2023. godine, u organizaciji PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije održana je promotivna kampanja pod nazivom „Dani otvorenih vrata EU projekata u Koprivničko-križevačkoj županiji“ koju je iniciralo Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU, a s ciljem obilježavanja 10 godina članstva Hrvatske u Europskoj uniji.

U okviru navedene promotivne kampanje, Razvojna agencija PORA KKŽ zajedno s Koprivničko-križevačkom županijom i Europe Directom Koprivničko-križevačke županije organizirala je izložbu 40-ak najznačajnijih EU projekata koji su se u proteklih 10 godina provodili na području županije.

Tijekom proteklih 10 godina članstva Hrvatske u EU, realizirale su se značajne infrastrukturne investicije sufinancirane europskim sredstvima na području Koprivničko-križevačke županije. U suradnji s jedinicama lokalne samouprave u našoj županiji, kao i županijskim ustanovama i ostalim javnopravnim tijelima, Razvojna agencija PORA KKŽ pružila je stručnu pomoć u pripremi i provedbi brojnih projekata koji su imali značajan utjecaj na poboljšanje kvalitete života svih stanovnika naše županije.

Također, kao dio promotivne kampanje simultano se na društvenim mrežama odnosno facebook stranici Razvojne agencije PORE KKŽ i Europe Directa Koprivničko-križevačke županije odvijala promocija 15 EU projekata te je održana i prigodna nagradna igra, čiji su dobitnici izvučeni u subotu, 1. srpnja 2023. godine.

Print Friendly, PDF & Email