Objavljeno 22. veljače 2023.

Nakon donošenja Plana za industrijsku tranziciju Sjeverne Hrvatske i provedenog inicijalnog mapiranja regionalnih lanaca vrijednosti (RLV), MRRFEU raspisalo kontinuirano otvoren javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanjem u regionalnim lancima vrijednosti Sjeverne Hrvatske.

Javni poziv usmjeren je na poduzetnike, ali i druge dionike iz Sjeverne Hrvatske koji svojim radom doprinose usmjeravanju regionalnog gospodarstva prema prioritetnim nišama definiranima u okviru Plana za industrijsku tranziciju Sjeverne Hrvatske.

Iskaz interesa za sudjelovanjem u RLV-ovima omogućuje poduzetnicima i ostalim aktivnim dionicima da na vrijeme budu informirani o mogućnostima financiranja i otvorenim javnim pozivima te da uspješno koriste EU sredstva.

RLV Sjeverne Hrvatske su:

Molimo Vas da proslijedite ove informacije poduzetnicima kojima bi one mogle biti korisne, a koji još nisu dio RLV-ova Sjeverne Hrvatske.

Više informacije dostupno je na sljedećem linku: https://razvoj.gov.hr/javni-poziv-iskaz-interesa-za-sudjelovanjem-u-regionalnim-lancima-vrijednosti-sjeverne-hrvatske-5209/5209 .

Print Friendly, PDF & Email