Objavljeno 4. svibnja 2023.

Prihvatite izazov i natječite se za EIC nagradu koja nagrađuje vodeće europske inovatore.

1.) Europsko natjecanje za društvene inovacije – natjecanje podržava inovatore da razviju svoje ideje u radna rješenja i olakšava mrežu radikalnih inovatora koji oblikuju naše društvo. Ova nagrada odaje priznanje društvenoj inovaciji kao moćnom pristupu za odgovor na društvene izazove.

Rok za prijavu 30. svibnja 2023.

2.) Nagrade Europske prijestolnice inovacija – nagrade Europske prijestolnice inovacija godišnja je nagrada koja se dodjeljuje europskim gradovima koji najbolje promiču inovacije u svojim zajednicama.

Rok za prijavu: 29. lipnja 2023. godine

3.) Europske nagrade za nabavu inovacija – nagrade prepoznaju napore javnih i privatnih kupaca u promicanju i provedbi nabave inovacija diljem Europe

Rok za prijavu: 17. kolovoza 2023. godine

4.) Europska humanitarna nagrada za inovacije – europska nagrada za humanitarnu inovaciju (InnovAid) nagrađuje humanitarne organizacije, socijalna poduzeća i tvrtke koje razvijaju tehnologiju za bolju pomoć ranjivim osobama pogođenima prirodnim opasnostima i krizama koje je uzrokovao čovjek kao što su sukobi.

Rok za prijavu: 03. listopada 2023. godine

5.) Nagrada EU za žene inovatorice – ova nagrada slavi žene poduzetnice koje stoje iza europskih inovacija koje mijenjaju pravila igre

Rok za prijavu: 28. rujna 2023. godine.

Više informacija možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email