Objavljeno 3. svibnja 2023.

LEAP Summit je međunarodna konferencija koja za cilj ima inspirirati i educirati mlade inovatore, poduzetnike, lidere i pokretače promjena u društvu. Ove godine održava se po osmi put, 18. i 19.5.  na Zagrebačkom velesajmu.

Konferencija je usmjerena na 4 tematska područja – LEAP Stage s multidisciplinarnim temama i novim trendovima, Green Stage s temama usmjerenima na održivi razvoj i ekologiju, Impact x20 Stage usmjeren na društveno odgovorno poslovanje, udruge i projekte s impactom te Ideas&Tech Stage usmjeren na nove tehnologije i nove ideje.

Tijekom dva dana programa konferencija će ugostiti više od 60 inspirativnih govornika poput Andriusa Bičeika (CEO & Board Member – Revolut banka), Ashwithe Mukundan (Manager Brand Communications – Adidas & Reebok), Dane Muntean (ex-Google & ex-Meta & Head of International Sales – Plan A), Luiselle Giani (EMEA Head of Commercial Industries – Oracle), itd.

Prijave za LEAP Summit su otvorene – Apply now | LEAP Summit | Where Changemakers Leap Into Action, a sudjelovanje na njemu je potpuno besplatno što nudi brojne prilike za razvoj karijere, zapošljavanje i samozapošljavanje, umrežavanje te učenje o inovacijama i trendovima različitih industrija.

Print Friendly, PDF & Email