Objavljeno 23. svibnja 2024.

Europe Direct Koprivničko-križevačke županije 23. svibnja 2024. godine priključio se Danu otvorenih vrata u Strukovnoj školi Đurđevac u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, HGK-Županijske komore Koprivnica  i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Na Danu otvorenih vrata prezentirana su strukovna zanimanja kako bi se učenici što bolje upoznali sa programima škole te lakše donijeli odluku o upisu a održana je i završna konferencija projekta “Stazom medenjaka”.

Europe Direct Koprivničko-križevačke županije jedan je od 11 Europe Direct Centara u Republici Hrvatskoj i djeluje pri PORI Regionalnoj razvojnoj agenciji KKŽ još od svibnja 2021. godine.

Glavna zadaća Europe Directa Koprivničko-križevačke županije je promoviranje vrijednosti i načela Europske unije na lokalnoj i regionalnoj razini kroz 5 temeljnih zadaća: informiranje i uključivanje građana, odnosi s lokalnim medijima i prenositeljima informacija, svijest o osjetljivim temama EU-a na lokalnoj razini, EU u školama te promicanje regionalne mreže mreža.

Print Friendly, PDF & Email