Objavljeno 14. studenoga 2022.

PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije kao član mreže Europe Direct centara u Hrvatskoj uspješno je predstavila aktivnosti Europe Direct centra Koprivničko-križevačke županije na ovogodišnjem 24. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije koji se održavao od 11. do 13. studenoga 2022. godine u prostorima sportske dvorane Osnovne škole Ljudevita Modeca u Križevcima.

Europe Direct centar Koprivničko-križevačke županije kao jednu od zadaća ima informiranje i uključivanje građana o budućnosti Europske Unije pa se s tim ciljem i ove godine priključio Sajmu koji je godine okupio oko 200-tinjak izlagača iz cijele Hrvatske. Izlagači su posjetiteljima predstavili svoje proizvode i usluge dok je tema Sajma bila energetska učinkovitost i primjena obnovljivih izvora energije.

PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije bila je i jedan od suorganizatora sajma.

Tijekom tri dana Sajma održane su brojne prezentacije zanimanja učenika strukovnih škola, programi i aktivnosti institucija s područja Koprivničko-križevačke županije, izložba malih životinja kao i dva Okrugla stola na temu „Obnovljivih izvora energije za učinkovitiju poljoprivrednu proizvodnju“ i „Kratkih lanaca opskrbe u poljoprivredi uz izgradnju distributivnih centara za meso, voće i povrće” na kojima su se predstavnici Europe Direct centra Koprivničko-križevačke županije umrežavali sa sudionicima.

Print Friendly, PDF & Email