Objavljeno 12. svibnja 2023.

Ovogodišnje izdanje događaja EIT Food Big Brand Bootcamp će se održati u utorak, 16. svibnja 2023. godine, u terminu od 10:30 do 14:00 sati te u četvrtak, 18. svibnja 2023. godine, u terminu od 11:00 do 14:30 sati (međusobno povezani dani odnosno događaji, dan pauze služi za dodatnu razradu timskih zadataka).

Događaj se održava online, preko aplikacije Zoom (svim registriranim sudionicima ćemo naknadno poslati poveznicu na Zoom aplikaciju).

Događaj je namijenjen start-up tvrtkama, studentima, fizičkim osobama koje imaju u planu pokrenuti vlastiti poduzetnički pothvat te svima koji imaju inovativne ideje i trebaju potporu mentora u njihovoj daljnjoj realizaciji. Prednost pri prijavi imaju zainteresirani sudionici čije su ideje povezane s poljoprivredno-prehrambenim sektorom!

Ciljevi ovog događaja su stjecanje poduzetničkih vještina, vještina potrebnih za samozapošljavanje te potporu u realizaciji ideja u stvarne poduzetničke pothvate. Uz sve spomenuto, sudionici će imati priliku saznati koji su aktualni programi i natječaji na koje se mogu prijaviti u okviru inicijative EIT Food.

Neke od tema o kojima će se govoriti su: razvoj inovativnih proizvoda i usluga, generiranje ideja, faze procesa generiranja ideja, tehnike za generiranje ideja, primjena generiranih ideja, analiza i razumijevanje potrošača, segmentacija tržišta, razrada poslovnih modela, komunikacijske i prodajne strategije, marketing plan, razvoj poslovne prezentacije.

Zbog načina rada na radionicama, prijavite se možete kao tim s unaprijed osmišljenom poduzetničkom idejom (sve osobe u timu se trebaju registrirati za sudjelovanje na događaju, s tim da navodite isti naziv poduzetničke ideje). Registrirane tvrtke pod poduzetničkom idejom navode glavnu djelatnost svoje tvrtke.

Prijavite se možete OVDJE najkasnije do 15. svibnja 2023. godine

Print Friendly, PDF & Email