Objavljeno 17. svibnja 2021.Logo EDIC Slavonski Brod

Pozivamo vas da sudjelujte u video-natječaju Budućnost je tvoja! Uputite svoja video-pitanja Europskom parlamentu, Europskoj komisiji i Vijeću EU povodom Europskog tjedna mladih i aktivnog sudjelovanja na Konferenciji o budućnosti Europe koja omogućava svima, a posebno mladima, iz cijele Europe da podijele svoje ideje o nizu prioriteta i izazova i doprinesu oblikovanju naše zajedničke budućnosti.

Odaberite temu koja je relevantna za vaše viđenje budućnosti Europe i postavite svoja video-pitanja i komentare povezane s njom izravno u kameru:

Novi programi Erasmus + i Europske snage solidarnosti 2021. – 2027.: osiguravaju li mogućnosti za sve?

Snaži li se angažman mladih u donošenju odluka, posebno tijekom pandemije Covid, i kako će novi programi pridonijeti jačanju kulture sudjelovanja?

Vode li novi programi računa o održivosti i kako potiču organizacije i pojedince da primjenjuju zelene prakse?

Je li Europa spremna za digitalno doba i kako će novi programi Erasmus + i Europske snage solidarnosti potaknuti digitalnu transformaciju?

Kako će novi programi pridonijeti oporavku naših društava nakon Covida i izgradnji otpornosti?

Testirajte svoje ideje za veće demokratsko sudjelovanje.

Pitajte i komentirajte sve što vam padne na pamet, vezano uz europsku mladež, njihove mogućnosti i sudjelovanje u demokratskom životu.

Nagradni natječaj traje do 30. 5. 2021. Video-pitanje se postavlja na Youtube, Instagram ili Facebook osobe koja se prijavljuje na natječaj, uz obavezno označavanje #EuropeDirectSlavonskiBrod #EurodeskaHrvatska #TheFutureIsYour, te obavezno slanje na e-mail info.edsb@gmail.com, po potrebi Jumbo mailom ili WeTransferom, uz prijavne podatke navedene u uvjetima natječaja.

Više o uvjetima natječaja na web stranici EDIC Slavonski Brod.

Print Friendly, PDF & Email